Om orgonitshop.se

orgonitshop.se – en del av Hälsokraften

Jag som driver orgonitshop.se heter Maria Torvad. Jag har ett stort intresse för allt som har att göra med hälsa, hållbarhet och ekologi. Idag finns det ett stort utbud av produkter på marknaden och deras kvalitet och innehåll varierar mycket. Det ställer större krav på oss att ta ansvar för egen hälsa och välbefinnande.

Bild på Maria Torvad, ägare till orgonitshop.se

Maria Torvad

orgonitshop.se är en del av mitt företag Hälsokraften där jag i huvudsak sysslar med alternativbehandlingar för människa och djur, biodling och försäljning av ekologiska produkter. Jag ger flera olika typer av behandlingar, bland annat för nacke, axlar och rygg och för att hjälpa utbrända att återfå en stabil grund för sin tillvaro. Jag jobbar också med kraniosakral terapi, homeopati, medicinsk akupunktur med infrarött ljus (qi-terapi) och kosmetisk akupunktur.

För biodlingen har jag valt en speciell typ av bikupa utan ramar. Biodlingen är väderberoende och tillväxten får ta den tid som bina behöver för att samhällen ska utvecklas på ett bra sätt.

Jag är också återförsäljare av Maria Åkerbergs ekologiska, svensktillverkade hudvårdsprodukter och dessa säljer jag, än så länge, bara på min mottagning och mässor.